Pro Pescar
Acest forum se adreseaza tuturor pescarilor sportivi
Lista Forumurilor Pe Tematici
Pro Pescar | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PRO PESCAR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
dia325 25 ani
Femeie
25 ani
Cluj
cauta Barbat
25 - 52 ani
Pro Pescar / Anunturi/Legislatie/Codex etic / ANUNT PRIVIND PRACTICAREA PESCUITULUI Moderat de Gigi, Tibi
Autor
Mesaj Pagini: 1
admin
Administrator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2225
ANUNT

    PRIVIND CONDITIILE DE PRACTICARE A PESCUITULUI RECREATIV SPORTIV PE ACUMULARILE SI CURSURILE DE APA GESTIONATE DE AJVPS BIHOR IN ANUL 2011



     Cotizatia de membru pescar pentru anul 2011 a fost stabilita la sums de 140 ron.Beneficiaza de o reducere de 10% membrii pescari care achita cotizatia in perioada 01 Decembrie 2010-31 Ianuarie 2011. De asemenea beneficiaza de o reducere de 50% elevii si  studentii la cursurile de zi in varsta de pana la 25 ani, femeile indiferent de varsta precum si barbatii de peste 62 ani.
       In perioada de prohibitie membrii AJVPS Bihor vor putea pescui pe lacurile cu licenta de acvacultura - Les ,Fegernic, Crestur, Diosig in baza unei cotizatii suplimentare de 100 ron pentru toata aceasta perioada. Membrii pescarii ai AJVPS Bihor pot practica pescuitul si contra unei taxe de 25 ron/zi
        Membrii pescari ai altor asociatii pot practica pescuitul pe apele gestionate de AJVPS Bijor contra unei taxe de 50 ron pe zi.
         In baza contractelor incheiate intre Ministerul Agriculturii prin Administratia Nationala de Imbunatatiri Funciare Sucursala Somes Cris si AJVPS Bihor doar membrii AJVPS Bihor au acces pe reteaua de canale Valea Ier, Canal Colector, CPE2, CPE3, Inand.
          De asemenea in baza protocolului de delegare incheiat intre ANPA si RNP Romsilva si a contractelor existente intre RNP Romsilva prin DS Bihor si AJVPS Bihor doar membrii AJVPS Bihor pot practica pescuitul pe urmatoarele fonduri piscicole din apele de munte ;Crisul Negru inferior, Crisul Negru mijlociu si Crisul Repede mijlociu.
           In toate celelalte habitate piscicole naturale colinare si de ses conditiile de practricare a pescuitului recreativ sportiv raman neschimbate.


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la