Pro Pescar
Acest forum se adreseaza tuturor pescarilor sportivi
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Pro Pescar | Reguli | Inregistrare | Login
POZE PRO PESCAR
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: Nebunatyka pe Simpatie.ro
| Femeie 23 ani Bucuresti cauta Barbat 23 - 73 ani |
|
admin
Administrator
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2225
|
|
3kg carne de peste (sau capuri de peste) crap sau fitofag 4 morcovi 1 patrujel jumatate de telina un cartof mare o ceapa o caciulie de usturoi 2 rosii un ardei galben un gogosar un ardei mare iute o mana de fasole verde linguri de orez frunze de dafin piper boabe sare 500g smantana 4 oua otet frunze de patrunjel si leustean 3 linguri untura de porc o lingura boia 2 linguri mustar. Timp de preparare: sub 90 minute MOD DE PREPARARE
Se curata legumele si se toaca (morcovii in fasii subtiri si lunguiete). Se pun la calit in ceaun cu untura, se adauga boiaua si se pune apa peste ,apoi se lasa la fiert.Se adauga orezul si mai tarziu cartoful si frunzele de leustean. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga carne de peste taiata bucati mari. la sfarsit se dauga si ardeiul iute cu atentie. Cand este fiarta se ia de pe foc, se lasa un pic la racit, si se drege cu un sos din usturoiul pisat, ouale batute ,patrunjelul tocat marunt mustarul si smantana , care se prepara din timp. Otet se adauga doar daca se doreste mai acrisoara.
bucataras.ro
|
|
pus acum 13 ani |
|