Pro Pescar
Acest forum se adreseaza tuturor pescarilor sportivi
Lista Forumurilor Pe Tematici
Pro Pescar | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PRO PESCAR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Nebunatyka pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 73 ani
Pro Pescar / Bucataria pescarului / Cioba de peste la ceaun  
Autor
Mesaj Pagini: 1
admin
Administrator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2225
3kg carne de peste (sau capuri de peste) crap sau fitofag
4 morcovi
1 patrujel
jumatate de telina
un cartof mare
o ceapa
o caciulie de usturoi
2 rosii
un ardei galben
un gogosar
un ardei mare iute
o mana de fasole verde
linguri de orez
frunze de dafin
piper
boabe
sare
500g smantana
4 oua
otet
frunze de patrunjel si leustean
3 linguri untura de porc
o lingura boia
2 linguri mustar.
Timp de preparare: sub 90 minute
MOD DE PREPARARE

Se curata legumele si se toaca (morcovii in fasii subtiri si lunguiete). Se pun la calit in ceaun cu untura, se adauga boiaua si se pune apa peste ,apoi se lasa la fiert.Se adauga orezul si mai tarziu cartoful si frunzele de leustean.
  Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga carne de peste taiata bucati mari.
la sfarsit se dauga si ardeiul iute cu atentie.
   Cand este fiarta se ia de pe foc, se lasa un pic la racit, si se drege cu un sos din usturoiul pisat, ouale batute ,patrunjelul tocat marunt mustarul si smantana , care se prepara din  timp.
Otet se adauga doar daca se doreste mai acrisoara.

bucataras.ro


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la