Pro Pescar
Acest forum se adreseaza tuturor pescarilor sportivi
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Pro Pescar | Reguli | Inregistrare | Login
POZE PRO PESCAR
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: elenn din Bucuresti
| Femeie 24 ani Bucuresti cauta Barbat 24 - 55 ani |
|
admin
Administrator
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2225
|
|
Ingrediente:
un peste porivit (eu folosesc pastrav sau caras) 2 cepe mijlocii taiate julien un morcov mijlociu taiat rondele un ardei gras taiat cubulete 3 catei de usturoi taiat felii o felie de lamaie curatata de coaja suc de rosii cimbru, sare Mod de preparare:
Intr-un vas nu prea inalt se face un pat din jumatate din cantitatea de ceapa si morcov. Pe acest pat se aseaza pestele presarat cu sare si cu cimbru. In scobitura se pune usturoi si ardei gras. Peste peste se pune felia de lamaie, usturoi, ardei gras si restul de ceapa si morcov.
Se pune suc de rosii si apa cat sa acopere pestele, se face un capac din folie de aluminiu (ca sa nu se evapore apa prea repede), se acopera cu capacul vasului si se da la cuptor pentru o ora si jumatate.
Reteta trimisa de Panait Elena
|
|
pus acum 13 ani |
|