Pro Pescar
Acest forum se adreseaza tuturor pescarilor sportivi
Lista Forumurilor Pe Tematici
Pro Pescar | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PRO PESCAR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
elenn la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 55 ani
Pro Pescar / Bucataria pescarului / Ciorba de crap  
Autor
Mesaj Pagini: 1
admin
Administrator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2225
Ciorba de crap
Timp de preparare: complexitate medie
Ingrediente : Pentru 10 portii: 1,500 kg peste, 2,5 I apa, 200 g morcovi, 200 g albitura, 100 g telina, 400 g ceapa, 200 g ardei gras, 100 ml ulei, 50 g pasta de tomate, 1 kg rosii, 50 g leustean, 50 g patrunjel verdeaţă, 5 g sare de lamiie (otet), sare, dupa gust.
Mod de preparare : Pestele se curata de solzi si intestine; se spala, se portioneaza si se sareaza. Zarzavatul se curata, se spala si se taie felioare in lungime. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se curata, se spala si se taie in sferturi. Ceapa se pune la fiert in apa cu sare, zarzavatul si ardeiul se inabusa in ulei cu adaos de apa si apoi se adauga in vasul in care fierbe ceapa. Cind zarzavatul este aproape fiert se adauga pasta de tomate diluata cu putina zeama si sare de lamiie (otet). Se adauga pestele si rosiile continuind fierberea cca 10 — 15 minute. Se serveste cu verdeata.
Se poate pregati si din capete si cozi de peşte, avind grija sa se scoata osul amar de la capul pestelui.


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la