Pro Pescar
Acest forum se adreseaza tuturor pescarilor sportivi
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Pro Pescar | Reguli | Inregistrare | Login
POZE PRO PESCAR
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: Kitana pe Simpatie.ro
| Femeie 25 ani Bucuresti cauta Barbat 25 - 48 ani |
|
admin
Administrator
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2225
|
|
Chiftele de peste
Ingrediente un kg peste, doua cepe, un morcov, doi cartofi, 3 oua, verdeata, cimbru, usturoi. 100 gr.faina, 100 ml ulei, sare.
Mod de Preparare Preparare: Se curata pestele, se scot fileuri,se dau prin masina de tocat de doua ori, o data cu morcovii si cartofii. Se caleste ceapa in ulei, se amesteca cu pasta de peste, cu verdeata tocata, cimbrul, mujdeiul si ouale batute. Se fac chiftelute, se dau prin faina si se prajesc in ulei
|
|
pus acum 13 ani |
|
Gigi
Moderator
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 256
|
|
Eeee, in sfarsit le-am testat si eu(dupa o pauza de 2 ani). 75 de obleti ... au ioi cat am tot curatat pe ei, dar a meritat. I-am dat de vreo 3-4 ori prin masina de tocat, pasta s-au facut nu alta, dupa care am pus cateva frunze uscate de: maghiran, coreandru, cimbrisor; i-am amestecat bine si i-am lasat pana a doua zi in frigider. A doua zi am adaugat cartofi, paine, piper, sare, ou, alte verdeturi tocate (frunze de patrunjel, gulie, marar si ce or mai fi pus femeile acolo), usturoi. Si dupa o framantare serioasa au ajuns direct in tipsie. Produsul final a fost servit cu pilaf de cartofi si acritura ... mmmm... mmmm....m....ai vreau?
Adevarul e ca in opinia mea in reteta ar mai fi trebuit sa adaug putina slanina tocata, deoarece carnea de peste este seaca, iar slanina ar mai fi fragezit-o un pic ... fac un test data viitoare.
Cine credeti voi ca va mai fi suparat cand manaca obletii?
|
|
pus acum 9 ani |
|