Pro Pescar
Acest forum se adreseaza tuturor pescarilor sportivi
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Pro Pescar | Reguli | Inregistrare | Login
POZE PRO PESCAR
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: sexyindianca
| Femeie 24 ani Ilfov cauta Barbat 24 - 53 ani |
|
admin
Administrator
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2225
|
|
Peste la sare
Ingrediente peste(de carne alba), sare mare (2 kg)
Mod de Preparare Se curata pestele si se taie capul (pt. ciorba), se spala foarte bine dupa care se usuca foarte bine pina este total svintat. Se foloseste un vas de yena de marimea cantitatii de peste (2-3 pesti, 1-1,5 kg) de preferinta dreptunghiular si innalt de o palma. Se incinge cuptorul la 200-220 de grade, se pune sare (grosime de un deget) pe fundul vasului de yena, deasupra se pune pestele si apoi se acopera pestele cu sare pina la limita vasului. Se lasa in cuptor (45-60 min) pina cind sarea de deasupra se pietrifica. Dupa aceea se scoate, se sparge sarea cu un ciocanel si se scoate pestele pe farfurie in asa fel incat sa aiba cit mai putina sare. Se serveste cu cartofi natur (cu margarina), patrunjel si usturoi tocat marunt presarat din abundenta peste tot.
|
|
pus acum 13 ani |
|