Pro Pescar
Acest forum se adreseaza tuturor pescarilor sportivi
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Pro Pescar | Reguli | Inregistrare | Login
POZE PRO PESCAR
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: angel_jo Profile
| Femeie 25 ani Bucuresti cauta Barbat 25 - 72 ani |
|
admin
Administrator
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2225
|
|
Crap la cuptor
Orice pescar de apa dulce viseaza sa isi prinda si apoi gateasca proprii pesti. In visele si povestile lor, mananca adesea pastravi pane, chiftelute de peste, caras la tava sau crap la cuptor si sigur toti pestii au dimensiuni anormal de mari. Din aceasta lista un gust deosebit il are carnea dulce obtinuta din prepararea unui crap la cuptor. Prepararea acestui meniu crap la cuptor nu este foarte laborioasa, pentru ca tot pestele si crapul in special este foarte gustos de felul lui. Prinderea, adica cumpararea pestelui. eventual gata curatat este mai importanta, si astfel a face crap la cuptor devine dupa reteta de mai jos, un lucru facil.
Ingrediente 1 kg crap 2 cepe 1 capatana de usturoi 120 ml ulei de floarea-soarelui 1 lamaie 1 pahar vin alb sec 1 lingura bulion sare dupa gust piper dupa gust
Mod de preparare Se curata pestele de solzi si intestine, se sareaza si se pune intr-o tava;
Peste peste se pun: piper boabe, usturoiul tocat, bulionul de rosii, ceapa taiata felii, putina apa, sarea si uleiul;
Se pune in cuptorul incins si cand este aproape gata se toarna si paharul de vin;
Gustul unui crap la cuptor va fi desavarsit daca se adauga si felii de lamaie;
Se serveste dupa racire.
|
|
pus acum 13 ani |
|