Pro Pescar
Acest forum se adreseaza tuturor pescarilor sportivi
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Pro Pescar | Reguli | Inregistrare | Login
POZE PRO PESCAR
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: bruneta_ta_us pe Simpatie
| Femeie 25 ani Giurgiu cauta Barbat 25 - 52 ani |
|
admin
Administrator
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2225
|
|
Salau cu maioneza
Unul din pestii cu carnea cea mai usoara si mai delicioasa este salaul. Este apreciat si de iubitori si de neiubitorii de peste, de aceea prepararea lui implica multa atentie. O reteta simpla de preparare este cea de salau cu maioneza. Ideea de preparare a acestui salau cu maioneza, urmareste ideea de peste cu legume, insotita de o maioneza usoare. Gatit ca salau cu maioneza, pestele va fi usor pentru digestie, delicios ca gust, iar aspectul excelent.
Ingrediente
1-2 pesti (salau) 2 oua ulei de masline morcovi radacini de patrunjel ceapa cartofi sare dupa gust piper dupa gust
Mod de preparare
Se pun la fiert morcovi, radacini de patrunjel, ceapa, cartofi, sare si cateva boabe de piper;
Dupa ce au fiert bine legumele, se pune si pestele, care se lasa inca 3-4 minute dupa ce apa da in clocot, dupa care se scoate;
Se lasa sa se raceasca putin si se dezoseaza;
Se aseaza pe o farfurie mai mare sau un platou, intai jumatate de peste (sau 2 jumatati, daca aveti 2 pesti), se acopera cu putina maioneza iar deasupra se pune si restul de peste;
Maioneza trebuie sa fie light. Daca o faceti acasa, adaugati suc de lamaie;
Se orneaza cu morcovii si radacinile de patrunjel taiate marunt;
Daca vreti sa faceti salata din peste cu maioneza, taiati pestele marunt, amestecati cu morcovii, cartofii si radacinile de patrunjel, de asemeni taiate, si cu maioneza.
|
|
pus acum 13 ani |
|