Pro Pescar
Acest forum se adreseaza tuturor pescarilor sportivi
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Pro Pescar | Reguli | Inregistrare | Login
POZE PRO PESCAR
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: sophiaaa
| Femeie 24 ani Iasi cauta Barbat 25 - 51 ani |
|
admin
Administrator
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2225
|
|
Peste la sare
Peste la sare este o reteta simpla si foarte speciala. Aceasta reteta originala de peste la sare va fragezi carnea si va da o dulceata deosebita pestelui. Va recomandam aceasta reteta de peste la sare pentru ca pune in valoare pestele si ii lasa proprietatile benefice intacte.
Ingrediente
1,5 kg peste alb 2 kg sare mare usturoi sau lamaie
Mod de preparare
Se curata pestele, se taie capul, care se poate folosi la ciorba, se spala foarte bine dupa care se usuca foarte bine pina este total svantat;
Se foloseste un vas de yena in functie de marimea cantitatii de peste, se incinge cuptorul la 200-220 de grade, se pune sare (de un deget grosime) pe fundul vasului de yena, deasupra se pune pestele si apoi se acopera pestele cu sare pina la limita vasului;
Se lasa in cuptor (45-60 min) pana cand sarea de deasupra se pietrifica. Dupa aceea se scoate, se sparge sarea cu un ciocanel si se scoate pestele pe farfurie in asa fel incat sa aiba cat mai putina sare. Se serveste cu mujdei de usturoi sau cu lamaie.
|
|
pus acum 13 ani |
|